Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Οργανωτική επιτροπή 7ου ανταμώματος Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 7ου ανταμώματος " Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ " ΤΗΝ 23η του μήνα Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας είναι τα παρακάτω : 

1. ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ εκπρόσωπος του Φιλοπρόοδου συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος. 
2. ΓΑΒΡΙΗΛΊΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ πρόεδρος του συλλόγου ποντίων Θεόδωρος Γαβράς. 
3. ΝΤΆΤΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ πρόεδρος του πολιτ. συλλόγου Φίλων παραδοσιακής μουσικής & χορού Έδεσσας . 
4. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Η Μπίγα Έδεσσας . 
5. ΠΛΙΟΥΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Απειρωταν Έδεσσας. 
6. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ παρουσιάστρια του ανταμώματος η οποία είχε την ιδέα του σχηματισμού του             περιγράμματος του χάρτη της Μακεδονίας στο χόρτο του γηπέδου . 

Από τα Χριστούγεννα και μετά άπειρες φορές συναντήθηκαν, σχεδίασαν το αντάμωμα, έψαξαν και έφεραν τους συλλόγους που βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο .Συνάντησαν τους εκπροσώπους συλλόγων, φορέων , πολίτες, χορηγούς , κυρίες , εθελοντές , μαθητές , συνεργάστηκε με την ΔΗΚΕΔΕ τον Δήμαρχο την Μεραρχία την Αστυνομία , την Περιφέρεια , φρόντισε για την ανάρτηση πανό μπάνερς , φρόντισε για την σίτιση ,για τα νερά , για τα κεράσια , για την ενημέρωση , προσκάλεσε και πρότεινε στον τοπογράφο να σχεδιάσει το περίγραμμα του χάρτη της Μακεδονίας μας , κάτι που δέχθηκε αφιλοκερδώς .
Αυτά για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και να μην αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη για το ποιοι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά .    Ευχαριστούμε .