Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Στη μνήμη του αγαπητού φίλου Κωνσταντίνου Χαριζόπουλου

    


 O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου «Φίλοι Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού Έδεσσας» εκφράζουν τα Θερμά και Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, για την απώλεια του αγαπητού φίλου Κωνσταντίνου.    
    Ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί και να δίνει ειρήνη στην αγαπητή σύζυγο του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειά του  κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πένθους. 
    Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας θαυμάσιος ,ξεχωριστός και σπάνιος άνθρωπος, που όλοι τον αγαπήσαμε πολύ. Ήταν από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου μας .Από το 2000 που ιδρύθηκε ο σύλλογος με την αγάπη του ,τη  σοφία και την εμπειρία του συνέβαλε  στο ζωντάνεμα, τη διατήρηση και την διάδοση της παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα.
     Θα τον θυμόμαστε με πολλή αγάπη και νοσταλγία. Οι στιγμές μαζί του , ήταν μοναδικές. Πάντα γελαστός ,καλοσυνάτος ,φιλικός και εκφραστικός με την ξεχωριστή   φωνή του έχει να επιδείξει μια πλούσια δραστηριότητα στο χώρο της λαογραφίας.
     Αγαπούσε πολύ την παράδοση , το δημοτικό τραγούδι ,τον πολιτισμό και με σεβασμό κατέγραψε και ανέδειξε τα παιδικά του ακούσματα χαρίζοντας σε όλους μας σημαντικές πληροφορίες για την περιοχή καταγωγής του.
   Έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές στη ζωή και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μοιραζόμαστε  τα συναισθήματά μας με τους  οικείους. Γνωρίσαμε την αγνή ψυχή του Κωνσταντίνου ,  εκτιμήσαμε την προσφορά του  θαυμάσαμε τα ιδιαίτερα ταλέντα του. Θα παραμείνει για πάντα στις αναμνήσεις μας. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ φίλε .